vrijdag, 24 mei 2024
FOTO: Pieter Leeflang

DAK expositie in Lebuïnuskerk

DEVENTER – De DAK (Deventer Amateur Kunstenaarsvereniging) houdt van 18 juli t/m 5 augustus haar jaarlijkse overzichtstentoonstelling in de Lebuïnuskerk. De tentoonstelling bestaat uit keramiek, etsen en schilderijen, gemaakt door leden van onze vereniging. Dinsdag 17 juli was de officiële opening.

Dit jaar staat een groot deel van de tentoonstelling in het teken van de viering Deventer 1250 jaar. Zo zijn er grote panelen met  72 schilderijen van 30×30 cm en daarnaast tegels en huisjes van keramiek die elk een bijzonder element van Deventer weergeven. Ook is er een panorama van de Brink te zien met een totale lengte van 22 meter. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 11-00 tot 17.00 uur. 

Vorig artikelWeet je nog, dansen bij Eppink?
Volgend artikelKleedjesmarkt op de FLORA
error: Content is beschermd!!!