DEVENTER – Gemeente Deventer is dit jaar 1250 jaar geworden. Ter ere daarvan wordt eenmalig een jubileumboek uitgebracht, dit wordt de Beeldbijbel. Het boek krijgt een moderne look maar in een ‘oud’ Bijbels jasje. De inhoud bedraagt een explosie aan zo’n 2500 foto’s, verspreid over 1250 pagina’s. 1250 pagina’s, met foto’s van Deventer, ‘jouw’ Deventer. De beeldbijbel wordt namelijk gemaakt voor én door Deventenaren. Dus ook jij kan hieraan je steentje, eh foto bijdragen!

De spelregels die wij hebben is dat de foto recent gemaakt moet zijn en in de gemeente Deventer.  Deze foto’s moeten als JPG bestand ingestuurd worden met de maximale grote van 24 MB. Inzenden kan tot eind augustus en kan via: www.deventer1250.nl/jubileumboek

Want samen met jou maken we een bijzonder boek!

Peter Bos van ‘Houdbaar’ ontfermt zich over het jubileumboek. Samen met het team van Houdbaar worden de ingezonden foto’s in het boek opgemaakt. Onder de foto’s zal de naam van de maker te zien zijn en de coördinaten. Bijgevoegd in het boek is een grafische kaart, door te onderzoeken op welke plek de foto genomen is, kan je als het ware op ontdekkingstocht door Deventer.

Het -nu al- bijzondere resultaat zal €19.95 gaan kosten en vanaf 12 oktober in de winkels liggen.

Vorig artikelGrote zomerbrocante op de Brink
Volgend artikelLoterij georganiseerd door leerlingen Nicolaasschool een groot succes!