SCHALKHAAR – De kinderen van groep 7 van de Nicolaasschool uit Schalkhaar organiseerden op woensdag 18 juli 2018 o.a. een loterij met maar liefst 60 prachtige prijzen. De meeste prijzen gesponsord door lokale ondernemers! Zo zijn er een accuboormachine, een boodschappenpakket, een fotoshoot, diverse waardebonnen en nog veel meer mooie prijzen verloot. De kinderen van groep 7 hebben vooraf de loten aan de man gebracht. Er waren op woensdag 18 juli nog maar enkele loten beschikbaar. Binnen 10 minuten was het uitverkocht! De opbrengt gaat naar de leerlingen van groep 8, die na de zomervakantie op schoolkamp gaan naar Ameland. Daarnaast waren er nog vele andere leuke activiteiten op het plein. Zo kon men genieten van heerlijke smoothies met eigengemaakte appelcake, was er een rommelmarkt en kon je sponzen gooien op één van de leerkrachten. Ook was er een springkussen aanwezig voor de allerkleinsten. Het was een groot succes en vooral een hele gezellige middag!

Vorig artikelDoe mee aan de Beeldbijbel!
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Weerpsychiater