DEVENTER – Het driejarige zoontje van het PvdA-Statenlid Zafer Aydogdu uit Deventer is naar nu blijkt afgelopen maandag overleden na een ongeluk in een zwembad in Italië. Het overlijden van het jongetje is vandaag bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Alevitische vereniging Haci Bektas Veli in Deventer.

Het ongeluk gebeurde in de Italiaanse regio Toscane. Het kind kwam in het zwembad in verdrinkingsnood en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar het kwam te overlijden.

In de Deventer Alevitische gemeenschap is geschokt en met veel verdriet gereageerd op het slechte nieuws. Op Facebook spreekt de vereniging Haci Bektas Veli haar verdriet en steun aan de familie uit.

Vanavond om zeven uur is er een condoleancebijeenkomst in de voormalige Open-Hof-kerk aan de Karel de Grotelaan in Keizerslanden, dat dienst doet als kerkgebouw van de Alevitische vereniging Haci Bektas Veli.

Zafer Aydogdu  is sinds 2011 lid van de Provinciale Staten voor de Partij van de Arbeid. Hij werkt als beleidsambtenaar voor de gemeente Deventer en heeft een groot netwerk binnen de Turkse gemeenschap in Deventer.

Vorig artikelEen frisse start voor AVIOR
Volgend artikelMariabeeld Dimence weer terug, het is een wonder