zaterdag, 18 mei 2024

Mariabeeld Dimence weer terug, het is een wonder

DEVENTER – De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Precies elf maanden geleden verdween een Mariabeeld uit de Mariagrot op Brinkgreven in Deventer. Het beeld op het Brinkgreven-terrein kwam daar op initiatief van patiënten van Dimence.

De patiënten waren aangeslagen door de diefstal. Lang werd gehoopt dat het beeld weer terug zou komen. Er meldde zich een oud-wethouder, de heer Duimel, met een ‘stand-in’ Maria. Zij zal haar plaats nu weer moeten afstaan aan het oorspronkelijke beeld.

Brinkgreven is blij dat het beeld, weliswaar een beetje gehavend, weer terug is.

Vorig artikelDriejarig zoontje van Statenlid Zafer Aydogdu verdronken op vakantie
Volgend artikelCentrumbus Deventer breidt route uit naar Knutteldorp
error: Content is beschermd!!!