zaterdag, 18 mei 2024

GAE soccer camp bij DVV Go-Ahead

DEVENTER – Go Ahead Eagles komt van 29 tot en met 31 augustus naar DVV Go-Ahead met een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Skill Games 

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een Go Ahead Eagles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. 

Volledig programma 

Alle trainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers. 

Van 20 t/m 22 augustus is er een Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Apeldoornse Boys. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikelBlended 5 in Muziekkoepel Nering Bögel
error: Content is beschermd!!!