Sixties band in Worpplantsoen tijdens Deventer Boekenmarkt
DEVENTER – Er is altijd wat te doen in het Worpplantsoen. Tijdens de Deventer Boekenmarkt is het ‘Rock ’n Roll Time’ aan de andere kant van de IJssel. De nieuwe ouwe rockersband van Blended 5 staat zondagmiddag 5 augustus in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het concert in het Worpplantsoen begint om 14.30 uur!

Blended 5 is een typische sixties band die is ontstaan in na het legendarische Schegconcert in 2001 waar 19 Deventer bands uit de jaren 60 optraden. Na Sixties Alive pakten steeds meer pensionado’s hun instrumenten weer op. Ook ‘los geraakte’ muzikanten zochten elkaar op waardoor er nieuwe groepen ontstonden. Zo ging het ook met Tonnie Bombeld – zang (Lightnicks), Ben Vroklage – bas (ValiantFighters), Joop Blom – sologitaar (The Mozarts), Jan Koeslag – toetsenist (Mitfits) en drummer Charles Beugelink. Het duo Jules & Michèlle verzorgt het intermezzo tijdens het optreden van Blended 5.

De zomerse zondagmiddagconcerten zijn entreevrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Zie ook: www.muziekkoepelneringbogel.nl.

Vorig artikelGAE soccer camp bij DVV Go-Ahead
Volgend artikelUitstapje met de ouderen naar Drenthe