DEVENTER – Afgelopen week heeft HEMA de ‘HEMA Foundation’ gelanceerd. Een stichting die zich onder andere gaat inzetten voor taalvaardigheid (laaggeletterdheid). Goed kunnen lezen en schrijven kan namelijk een enorme positieve invloed op je dagelijks leven. Zoals je gezondheid, werk en sociale contacten. Maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders hebben echter grote moeite met lezen en schrijven. Om aandacht te vragen voor het belang van lezen en schrijven, organiseren wij HEMA Deventer-centrum een voorleesmiddag op woensdagmiddag 11 juli a.s. van 15:00 tot 16:00 uur voor kinderen en hun gezin. De locatie is: Hema Deventer (horeca afdeling) Korte Bisschopstraat 5. Tijdens de middag starten we met het voorlezen van een Jip & Janneke verhaal en vervolgens gaan we aan de slag met laagdrempelige taalspelletjes.

Vorig artikelColumn Erik van Luttikhuizen: Wennen…
Volgend artikelPimp je eigen stelten op het Boreelplein