DEVENTER – Hoewel de kynologenclub Deventer een vakantieonderbreking houdt in het cursusprogramma, is er toch veel te doen bij deze club. In de vakantieperiode van 23 juli tot en met 27 augustus is er op maandagavond summerschool voor honden.

Elke maandagavond om 19.00 uur zijn er meerdere instructeurs aanwezig. Iedereen in het bezit van een hond is welkom om mee te doen. Je hoeft dus geen lid te zijn. Zo’n anderhalf uur lekker bezig zijn met je hond is gewoon leuk. Er is geen formele les maar we gaan lekker speels bezig. Iedereen kan zich uitleven op verschillende onderdelen. Ontdek op deze manier welke tak van hondensport iets voor jou is. Voor pups is er een separaat programma en dat is uiteraard ook lekker speels.

Deelname voor iedereen is gratis. Niet zo maar een hondenschool dus. Tot ziens op het terrein aan de Molbergsweg nr 3 in Deventer. Zie voor informatie www.kcdeventer.nl.

Vorig artikelMaak kennis met de keepersschool
Volgend artikelCreatieve workshop Zandweerd