DEVENTER – Op vrijdag 27 juli organiseert Bewonersvereniging Zandweerd een creatieve workshop voor jong en oud in het kader van ‘Uit op Vrijdagmiddag’. De workshop is van 14.00 tot 16.30 uur in Speeltuin De Zandweerd (Bandenspeeltuin) , Everhard van Reijdtstraat 10. De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

De bewonersvereniging van de wijk Zandweerd wil haar bewoners graag met elkaar in contact brengen en op diverse wijzen een aangenaam vrije tijd verdrijf bieden, voor jong en oud. Dit is één van de activiteiten die de bewonersvereniging hoog in het vaandel heeft staan.

Ditmaal is gekozen voor een creatieve workshop, mede mogelijk gemaakt door MWay productions. Deze workshop is voor jong en oud, van 6 tot en met 86+.

Vooropgesteld, er zijn geen speciale vaardigheden vereist, belangrijkste is een gezellige middag met medebewoners. En daarbij zullen jullie versteld staan van hoe creatief jullie eigenlijk zijn.

Onder leiding van Marieke Wientjens (beeldend kunstenaar) zullen jullie een eigen kunstwerkje maken dat jullie vol trots meer naar huis kunnen nemen.

Op vrijdag 27 juli van 14.00 tot 16.30 uur in Speeltuin De Zandweerd (Bandenspeeltuin), Everhard van Reijdtstraat 10.

We starten met een kopje koffie, thee of limonade om elkaar een beetje te leren kennen, waarna we aan de slag gaan met ons kunstwerk.

De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Heeft u vragen? Mail dan naar:bestuur@zandweerdnoord.nl of bel naar Liesbeth Kappert: 06-14914284

Vorig artikelHonden naar de summerschool
Volgend artikelColumn Erik van Luttikhuizen: Doelpunten