zondag, 19 mei 2024

Live TV en Radio tijdens open dag GAE

DEVENTER – Vandaag is de traditionele open dag van Go Ahead Eagles. DeventerRTV zendt live uit, op radio en televisie, vanuit het supportershome.

De afgelopen dagen is er door vele vrijwilligers al hard gewerkt om de open dag weer tot een succes te maken. Zo ook bij Deventer radio en televisie (Drtv). Er is een studio ingericht in het supportershome direct onder de eretribune. Van daaruit zendt Drtv live uit via radio en televisie.

GASTEN
Onder meer met gasten als Stegeman, De Vroome, Bosvelt, Baas, Heering, Veldmate en Stans zal de twee uur durende uitzending worden gevuld. Ook zijn er live sfeer reportages vanaf het evenementen terrein. Wil je de uitzending bijwonen, dan ben je van harte welkom van 13:00 tot 15:00 uur in het supportershome.

Heeft u vragen over de omroep, de uitzending en haar vrijwilligers, loop dan eens langs bij de stand van Drtv. Daar kunt u alle info krijgen, ook over het kersverse sportplatform dat DrtvSport enige tijd geleden heeft opgezet.

SV-GAE
Er zijn kekke prijzen te winnen bij het voetbaldart dat naast de Drtv stand staat. Schiet ‘one-hundred-and-eightie’ en maak kans op Kowet-wanna-haves. De open dag van Go Ahead Eagles is zondag van 12:00 tot 16:30 uur naast het stadion De Adelaarshorst en wordt georganiseerd door de supporters vereniging van Go Ahead Eagles.

Vorig artikelOpeningsdatum nieuwe bibliotheek verschoven
Volgend artikelHet Tuinfeest op 4 augustus
error: Content is beschermd!!!