ZUTPHEN – Op 24, 25 en 26 augustus 2018 vindt het Berkelfestival plaats: een parelsnoer van activiteiten in, op en rond rivier de Berkel en in de Berkelsteden. Ga ook op ontdekkingstocht door het gebied en laat je verrassen door een stroom van activiteiten!

Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er tal van activiteiten te doen voor een breed publiek, van jong tot oud! De pijlers zijn: Water & Natuur, Sport & Recreatie, Eten & Drinken, Kunst & Cultuur, Muziek, Geschiedenis, Innovatie & Ontwikkeling.

De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in onder andere Zutphen, Almen, Lochem, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast zijn er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitsland.

Tientallen activiteiten hebben zich inmiddels aangemeld. Van sportieve races op de Berkel, muziekoptredens, lokale proeverijen, exposities, workshops, varen met de Berkelschippers, wandel- en fietstochten, kanoën en zwemmen tot de leukste kinderactiviteiten, zoals een Berkelsafari, een kano smokkeltocht en verschillende voorstellingen!

Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival worden de handen in één geslagen en wordt aan alle activiteiten een platform gegeven. Hierdoor krijgen bezoekers en inwoners een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied!

De Berkel bruist en verbindt! Bekijk welke activiteiten jij niet wilt missen op: www.berkelfestival.eu.

Vorig artikelNaar het Leger des Heils Deventer voor boeken en cappuccino
Volgend artikelGeneeskundige hulp aan vrouwen in Nepal dankzij bijdrage Soroptimistclub