maandag, 20 mei 2024

Programma Nationale sportweek

DEVENTER – Het programma van de Nationale Sportweek is bekend en staat bomvol activiteiten. Van 15 tot en met 20 september kan iedereen kennismaken met het sport- en beweegaanbod van 32 verenigingen. Deventer is door NOC*NSF uitverkozen tot host city van de Nationale Sportweek. Op sportpark Keizerslanden, in het Borgelerbad, de Jachthaven en de sporthal Keizerslanden zijn tal van sportactiviteiten, live muziek en gezellige foodcourts.

Op zaterdag 15 september vindt de grootse opening van de Nationale Sportweek plaats waarbij heel Deventer betrokken is. De officiële opening op sportpark Keizerslanden beloofd een spektakel te worden met een combinatie van sport, show, aansprekende artiesten en entertainment. In de binnenstad vinden diverse races plaats op een tijdelijk gespoten graffitibaan, in de Jachthaven kan kennis gemaakt worden met watersporten en kan op het sportpark volop gesport worden.

Iedereen kan meedoen

Tijdens de Nationale Sportweek is er voor jong en oud volop de mogelijkheid om actief deel te nemen aan of te kijken naar de diverse sportactiviteiten. Op de website www.nationalesportweekdeventer.nl staat meer informatie over het complete programma, locaties en deelname. Voor diverse activiteiten kan men zich al aanmelden. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Ontmoet jouw sporthelden

In samenwerking met o.a. de Deventer spor

Vorig artikelWeerbericht Erwin Hoogenboom
Volgend artikelMeester Geertshuis kan uitgeprocedeerde asielzoekers blijven opvangen
error: Content is beschermd!!!