SCHALKHAAR – In Schalkhaar is woensdagochtend rond half zes een ramkraak geweest bij de Aldi. De inbrekers hadden het op de sigaretten gemunt. Deze ijzeren kast lag aan de overkant buiten de winkel. Men heeft de pui geheel vernield. Politie is momenteel ter plaatse voor onderzoek, de winkel sowieso vandaag gesloten.

Volgens de politie zijn de daders gevlucht in een rode Volkswagen Golf en is die auto vanochtend rond half zeven teruggevonden op een fietspad aan de Parallelweg in Deventer.

De politie roept op Facebook getuigen op om zich te melden. Zo wil de politie weten wie het voertuig heeft zien rijden, waar het heeft gereden, wie er inzaten en of de auto eerder ergens gezien is. Ook is de politie op zoek naar meer informatie over de ramkraak.

Vorig artikelBibliotheek Centrum verhuist
Volgend artikelZwembad Rode Dorp blijft ‘gewoon’ staan