zaterdag, 18 mei 2024
Foto Tilbo

Sam Hendriks mogelijk weg bij GAE

DEVENTER – Aanvaller Sam Hendriks gaat Go Ahead Eagles naar aller waarschijnlijkheid verlaten. De topscoorder ontbrak vandaag op de training in Terwolde. Hij heeft van de club toestemming gekregen om met OH Leuven te gaan praten. De beide clubs zijn al overeengekomen aangaande de transfersom, details daarover worden niet prijsgegeven.

OH Leuven komt uit in de eerste klasse B, de eerste divisie van België, na één seizoen in de eerste klasse te hebben gespeeld. Ze spelen hun thuisduels in het King Power stadion, niet geheel toevallig overigens. De club is namelijk in handen van de Thaise groep King Power die ook eigendom zijn van de Premier League club Leicester City.
Hendriks was afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Go Ahead Eagles. De oud spits van De Graafschap en Ajax heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Wil Go Ahead Eagles nog een mooi bedrag ontvangen voor haar spits, moet hij nu verkocht worden. Er is nog geen opvolger genoemd in het verhaal. Tot die tijd zullen Werkhoven en Andrade waarschijnlijk de concurrentie met elkaar aan gaan voor de nummer negen positie.

Vorig artikelSpectaculair begin Deventer op Stelten
Volgend artikelZwembad Rode Dorp soapserie
error: Content is beschermd!!!