DEVENTER – Het zwembad in de wijk het Rode Dorp blijft momenteel veel belangstelling houden. Ook in Deventer op Sluiswijk en in Colmschate zijn nu diverse zwembaden in de voortuinen geplaatst. Vandaag (vrijdag) zou het zwembad weggehaald moeten worden op het Rode dorp. Er zouden diverse mensen om tafel komen met de gemeente Deventer, wijkbestuur en andere organisatie’s, maar daar is niets uit voortgekomen. Vrijdagmiddag om 15.00 uur zal er opnieuw een gesprek plaats vinden met woningstichting Rentree. Donderdagavond werd ‘de soap’ vertoond op het NOS-journaal.

De bewoners hebben de landelijke pers goed gehaald bij o.a. Het Deventer Nieuws, Hart van Nederland, De Stentor en vele meer. Vanochtend zat men aan tafel met de Telegraaf die rond half 11 ook filmopname is gaan maken. En daarmee natuurlijk de krant zal behalen.

Het is een soapserie geworden. Er zijn heel veel reactie’s binnen gekomen laat de gemeente, en de woonstichting weten. Helaas zijn bij met andere dingen bezig, in plaats van het zwembad waar ze het plezier van de kinderen weg nemen. Op de foto in gesprek met de Telegraaf.

Vorig artikelSam Hendriks mogelijk weg bij GAE
Volgend artikelIngezonden brief: nieuw gemeentebestuur