DEVENTER – Gilde-Seniorweb Deventer houdt donderdag 19 juli weer een gratis inloopspreekuur. Van 13.30 tot 15.00 uur staan de docenten klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden. Zoals altijd wordt het spreekuur gehouden in het leercentrum in Woon- en Zorgcentrum Humanitas, Balderikstraat 2a, Deventer.

Bij onze docenten kan men terecht met vragen over een pc met Windows, met vragen over uw laptop, tablet (iPad, Samsung of andere Android-tablet) of smartphone. Het gaat dan om het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van tips, kortom het oplossen van kleine problemen, die ongeveer 15 à 20 minuten in beslag nemen. Denk daarbij aan vragen over e-mail, internet, onderhoud, foto’s en tekst verwerken. Vergt het beantwoorden van vragen meer tijd, dan wordt de bezoeker verwezen naar de reguliere cursussen die eveneens in het leercentrum worden gegeven.

Stichting Gilde Deventer doet mee aan de Rechtop!-regeling. Het is mogelijk het cursusgeld te voldoen met coupons van Stichting2Gether.

Inlichtingen: tel. 06-2367 5365. Informatie is ook te vinden op de website www.gildedeventer.nl.

Vorig artikelHuis Vermeer Deventer als enige in de terras top 100
Volgend artikelLoodgietersbedrijf M. Kramer nieuwe broeksponsor GAE