DEVENTER – Als trouwe Business Partner is Loodgietersbedrijf M. Kramer uit Epe al jarenlang verbonden aan Go Ahead Eagles. Met ingang van de aankomende voetbaljaargang wordt de onderlinge samenwerking verder geïntensiveerd. In het seizoen 2018/19 staat de naam van Loodgietersbedrijf M. Kramer op de wedstrijdbroeken van de eerste selectie.

Maurice en Ellen Kramer, eigenaren van Loodgietersbedrijf M. Kramer, lichten de nieuwe rol van hun bedrijf graag nader toe. “Ik ben opgegroeid met Go Ahead Eagles en al jarenlang supporter van de club”, vertelt Maurice. “Na verloop van tijd besloot ik om het nuttige met het aangename te verenigen en ben ik met mijn loodgietersbedrijf Business Partner geworden van de club. Als broeksponsor gaan we aankomend seizoen nog een stapje verder. Ik ben er trots op dat de naam van Loodgietersbedrijf M. Kramer straks op de wedstrijdbroeken van de eerste selectie prijkt.”

Trots is ook Go Ahead Eagles met Loodgietersbedrijf M. Kramer als nieuwe broeksponsor. “Wanneer we hem nodig hebben, staat Maurice met zijn bedrijf altijd voor ons klaar”, zegt Adrie Proper namens de commerciële buitendienst van Go Ahead Eagles. “Onze ervaring is dat de club te allen tijde op hem kan rekenen. Zelfs als we hem midden in de nacht zouden bellen, dan is Maurice bereid om Go Ahead Eagles de helpende hand te bieden.”

Loodgietersbedrijf M. Kramer is in 1996 in Epe begonnen als eenmanszaak. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 45 medewerkers in dienst. Hoge kwaliteit en een snelle service zijn speerpunten van Loodgietersbedrijf M. Kramer, dat naast loodgieterswerk ook onder meer gespecialiseerd is in elektra, sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en dak- en zinkwerk. (Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelSeniorweb Gilde Deventer vergroot computerkennis
Volgend artikelGrootste vrijdagmiddag borrel bij Fooddock