DEVENTER – Bij de aanleunwoningen van Humanitas aan de Balderikstraat in Deventer is afgelopen nacht een man lichtgewond geraakt bij een brand. Volgens de politie is er een sigarettenpeuk in een bloembak gaan smeulen, wat rond 00:55 uur leidde tot een kleine brand.

De bloembak hing op de galerij aan de voorzijde van het complex. De beginnende brand is door de politie geblust met de aanwezige brandblussers, de brandweer heeft een verdere nacontrole gedaan. Één bewoner heeft rook ingeademd, waarop voor de zekerheid een ambulance ter plaatse kwam. De man is gecontroleerd door ambulancepersoneel, volgens de bevelvoerder van de brandweer hoeft de bewoner hoogstwaarschijnlijk niet mee naar het ziekenhuis.

Vorig artikelBeste teamriders Nederland bij Burnside
Volgend artikelGeen foodhall in voormalig synagoge