maandag, 20 mei 2024
FOTO: Sallcon

SocialSofa bij De Kleine Wereld feestelijk onthuld

DEVENTER – De SocialSofa, de mozaiëkbank gemaakt door medewerkers van Sallcon, is feestelijk onthuld op het schoolplein van De Kleine Wereld in Twello. De bank is gemaakt om het nieuwe schoolplein aan te kleden en te verfraaien.

“Het resultaat overtreft onze verwachtingen”, vertelt één van de leden van de Ouderraad. Prachtig om te zien dat het zo’n stralende bank is geworden.” Er is voor een SocialSofa van Sallcon gekozen om het schoolplein op een vrolijke, maar ook symbolische manier te verfraaien. 

Sociale verbondenheid 

Er wordt benadrukt dat de bank past bij de sociale verbondenheid die de basisschool nastreeft. “Deze verbondenheid is aanwezig binnen de school, maar wordt ook zichtbaar door de interactie die De Kleine Wereld heeft met de maatschappij. De sociale verbondenheid wordt bereikt bij het gebruik van de bank, maar werd ook nadrukkelijk nagestreefd door het kiezen voor een SocialSofa. De keus voor deze bank past dan ook helemaal bij de kernwaarden van De Kleine Wereld. De bank heeft een moderne uitstraling die goed past bij De Kleine Wereld. Wij hebben een toekomstbestendige onderwijsvisie en zijn recent verhuisd naar een nieuw en energieneutraal schoolgebouw. We zullen dus ook lang plezier hebben van deze duurzame bank.”

Ontwerp met kleurrijke handafdrukken 

De leerlingen van de basisschool uit Twello hebben een bijdrage geleverd aan het ontwerp van de  SocialSofa door vrolijke handafdrukken te maken. Ook het logo en de slogan hebben een centrale plek op de bank gekregen. De leerlingen waren tijdens de feestelijke onthulling dan ook erg enthousiast om hun eigen handen terug te zien.

Vorig artikelPersoon komt onder hoogwerker bij bedrijfsongeval
Volgend artikelWeerbericht woensdag
error: Content is beschermd!!!