maandag, 27 mei 2024
FOTO: MBS

Persoon komt onder hoogwerker bij bedrijfsongeval

DEVENTER – Een persoon is vanochtend tijdens werkzaamheden in een bedrijfshal aan de Staverenstraat in Deventer onder een hoogwerker terechtgekomen. Volgens de arbeidsinspectie was het slachtoffer met drie collega’s in een bedrijfshal aan de Staverenstraat stellingen aan het afbreken. De gewonde stond in de hoogwerker toen deze door een nog onbekende oorzaak omviel. Bij de val kwam de hoogwerker bovenop de werknemer terecht, zo meldt RTV Oost.

Bij de bedrijfshal is ook een traumahelikopter geland, de trauma-arts is ter assistentie met de ambulance meegegaan. De aard van de verwondingen is niet bekend. De arbeidsinspectie onderzoekt het ongeval.

Vorig artikelColumn Erik van Luttikhuizen: Doelpunten
Volgend artikelSocialSofa bij De Kleine Wereld feestelijk onthuld
error: Content is beschermd!!!