LETTELE – De 12e jaarlijkse religieuze markt wordt gehouden op 4 en 5 augustus 2018 van 13.00 tot 16.00 uur in de H. Nicolaaskerk te Lettele.Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus, tijdens de Lettelse Karmse, houdt de Stichting Vrienden van de Heilige Nicolaaskerk te Lettele haar jaarlijkse religieuze markt. Hebt u religieuze artikelen en er geen bestemming voor bel dan voorzitter Victor Munster, 06-25067603 of Ben van Oldeniel, 0570-551340. De artikelen kunnen worden gebracht of worden bij u opgehaald. De opbrengst van deze markt wordt geheel besteed binnen de geloofsgemeenschap en de kerk van Lettele. Op beide dagen is er een iconenschilder en een reparateur van religieuze beelden in de kerk aanwezig.

Vorig artikelGratis foodfestival Eten op Rolletjes
Volgend artikelDeventer kunstenaars realiseren toekomstbeeld