DEVENTER- Het team van Don Events heeft de ambitie om hier een sfeervolle vlooienmarkt neer te zetten, ook is er een grote kofferbak verkoop bij.
Markt vindt plaats op het Platvoet Evenemententerrein. Door de grootte van de markt, komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils. Je kunt  je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. Platvoet evenemententerrein, Roland Holstlaan. Open 9.00-16.00 uur.

Vorig artikelSnelle skateboarder komt eraf met een waarschuwing
Volgend artikelColumn Erik van Luttikhuizen: GLIMP