DEVENTER – Zaterdagavond is de Brink in de binnenstad weer muzikaal gevuld. Tour de Terras is het jaarlijks terugkerende evenement en staat dit jaar in het teken van ‘ons’ jubileumjaar en begint om 20.00 uur. Het belooft weer een vermakelijk avondvullend programma te worden, met maar liefst veertien podia met livemuziek rondom de terrassen van stadsplein de Brink. Alle bands hebben deze editie een connectie met Deventer, zij zullen dit in hun acts naar voren laten komen.

Diverse Deventer artiesten zullen afwisselend “acte de présence” geven en hun kunsten tonen, deze wissen elkaar ieder kwartier af. Zo kan je rustig blijven zitten op het terras, terwijl je wacht op het volgende optreden. Wanneer je een act héél leuk vindt, kan je natuurlijk ook altijd mee verhuizen naar het volgende terras/podium!

Vorig artikelLetterspel Deventer Nieuws
Volgend artikelBrandweer opgeroepen voor waterleidingbreuk in Lettele