COLMSCHATE – Duke Krins en Willie Bodewes zijn de nieuwe organisatie vrijwilligers voor de senioren uit Colmschate. En meteen is het raak want vrijdag 3 augustus hebben de dames al een mooi programma georganiseerd. Een uitstapje voor de senioren, die begint op het Veldpaperplein in Colmschate, omdat de ouderen om negen uur vertrekken naar Drenthe.

Daar zal een bezoek worden gebracht aan o.a. Vlinderparadijs en de ambachtelijke kaasmakerij in Veenhuizen.

De 60 senioren die mee gaan hebben weinig te besteden en hebben dankzij de 2 dames, die zelfs bij de gemeente Deventer een subsidie hebben aangevraagd, en het ook hebben gekregen, de mogelijkheid om mee te gaan. Het zal een gezellige en leuke dag gaan worden, wij hebben er voor de ouderen zin in, aldus de dames Krins en Bodewes.

Vorig artikelBlended 5 in Muziekkoepel Nering Bögel
Volgend artikelColumn Erik van Luttikhuizen: Vakantie