DEVENTER – De politie heeft zaterdagmiddag vier personen aangehouden na een vechtpartij bij een vestiging van tankstation Shell in Deventer. Bij het station aan de Margijnenenk ontstond op enig moment ruzie, waarbij ook werd gevochten. Wat de aanleiding was voor die ruzie, is niet bekend. Ook is niet duidelijk in hoeverre mensen gewond zijn geraakt.

Na de vechtpartij gingen de ruziemakers ervandoor, richting winkelcentrum Keizerslanden. Niet veel later werden vier personen aangehouden. Het is niet bekend hoeveel mensen bij de vechtpartij betrokken waren.

Denkt u informatie te hebben over dit incident of mogelijke verdachten neemt u dan contact met de politie op telefoonnummer 0900-8844.
Heeft u op straat de politie al gesproken, zou u dan alsnog contact met de politie op willen nemen voor het vastleggen van deze informatie. Dit kan op dezelfde wijze als hierboven aangegeven.

Vorig artikelWielertalent Max Kroonen timmert aan de weg
Volgend artikelWeerbericht maandag