DEVENTER – Bij een eetcafé aan de Brink in Deventer hebben vier mannen een gokkast opengebroken. Ze zorgen ervoor dat de eigenaar van het eetcafé niets kan zien, maar de camera boven de gokkast filmt alles. Op de beelden is duidelijk te zien dat één man telkens voorover buigt. Hij maakt met een valse sleutel de gokkast open. De andere mannen belemmeren ondertussen het zicht voor de eigenaar. Uiteindelijk stelen ze 728 euro uit de gokkast. De buit verdwijnt in de jaszakken van de man met de sjaal.

Tips? 

Herken je de mannen? Bel dan de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Heb je informatie, maar wil je niet dat de politie achter je naam of nummer komt? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden

Vorig artikelBrand op afdeling intensive care in Ziekenhuis, patiënten liepen geen gevaar
Volgend artikelRepair Café in Bathmen