In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om dorpsbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen.

De vakmensen van het Repair Café weten bijna altijd raad, om de mankementen eventueel op te lossen. (Graag van te voren even melden bij het Infopunt wat u inbrengt dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur telefoon nr. 0570-540839) Een kopje koffie is er voor als u even moet wachten. Ook staat er een bus voor vrijwillige bijdrage.

Noteert u ook de volgende Repair Café data ook alvast in uw agenda:

– Zaterdag 27 oktober 2018 van 10.00 – 13.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A in Bathmen.

 

 

Vorig artikelVier mannen breken gokkast open, pal onder een camera
Volgend artikelLocatieonderzoek voor biomassacentrale Steenbrugge