zondag, 19 mei 2024

Werkzaamheden tunnel Oostriklaan gaan door

COLMSCHATE – Ondanks de warmte zijn medewerkers van aannemer Van Spijkerbouw Infra B.V. nog volop aan het werk aan de tunnel van de Oostriklaan. Inmiddels is aan de noordkant van de onderdoorgang een deel van de vloer gestort. De bekisting van de wanden wordt aangebracht. Ook aan de zuidkant is een deel van de vloer gestort. Voor een ander deel wordt de wapening aangebracht. 

Ook tijdens de bouwvak gaan de werkzaamheden door, maar ze staan wel op een lager pitje. Na de bouwvak begint de aannemer met de reconstructie van de Oostriklaan. Hier wordt onder andere een nieuw stuk hemelwaterriool aangelegd. Het nieuwe fietspad aan de oostkant wordt aangelegd. 

Fietsers worden tijdens deze werkzaamheden omgeleid. Het autoverkeer kan wel gebruik blijven maken van de Oostriklaan. 

Vorig artikelWeerbericht woensdag
Volgend artikelOngebruikelijk voortuin brandje
error: Content is beschermd!!!