DEVENTER – Misschien heb je hem al gezien tijdens de boekenmarkt, waar grafisch ontwerpbureau Houdbaar en Deventer1250 samen stonden met een bijzondere marktkraam. Een kraam met hét jubileumboek vol beelden van het Deventer van nu, alle ingediend door Deventenaren. De titel 1250 Pagina’s Deventer Beeld is dan ook meer dan gepast. Het wordt een boek, in de vorm van een Bijbel met een inhoud van twee kilo beeld. In de volksmond ook wel: de Beeldbijbel.

Deze week is de laatste mogelijkheid om een inzending van jouw eigen gemaakte foto te doen, dit kan namelijk tot 27 augustus. Enige vereiste is dat het beeld recent is. De foto mag gemaakt zijn  in heel gemeente Deventer, voor de beleving met mensen of een landschap, dus neem je camera mee of leg met je telefoon nog snel die ene foto vast en zend hem in via www.deventer1250.nl/jubileumboek

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Niet in de war raken
Volgend artikelAuto slaat over de kop op Amstellaan, één gewonde