DEVENTER – Op zondag 9 september om 14.30 uur verzorgt Brenda Wielders een klankhealing met Kristallen klankschalen, helende mantra’s en drum en gitaar in de Vianneykerk in Deventer. Door de combinatie van de 5000 Boeddha’s, de kerk, de klanken en de energie van de groep ontvang je deze middag een krachtige energie. Pema Dechen ( Brenda) neemt je mee naar de werelden in jezelf waarin je mag zijn, gedragen en geliefd mag voelen. Verborgen delen uit de spelonken van je ziel mogen openbaren. Klanken zijn rustgevend, helend en daarom verhelderend voor de geest. Ervaar de pure heling van Kristal klank en van de mantra’s ondersteund door de 5000 boeddha’s in de kerk. Het is een reis naar meditatief bewustzijn in jezelf.

De bijdrage is 15 euro. Meld je op tijd aan via info@yogaberrydeventer.nl want de plaatsen zijn beperkt. Kijk voor meer informatie op www.yogaberrydeventer.nl/klankhealing-bij-5000-boeddhas