DEVENTER – Rockqueen Anouk komt eind van de maand voor het eerst in de geschiedenis naar Deventer. Het concert van Anouk is tijdens De Grote Kick-Off, die dit jaar Grootser zal zijn dan ooit, met vier achtereenvolgende avonden vol muziek en feest. Feest, omdat onze mooie stad dit jaar 1250 jaar bestaat.

Anouk zal optreden voor een vol plein op de tweede avond van deze concertenreeks, want het concert wat plaatsvindt op het Grote Kerkhof is helemaal uitverkocht!

In het voorprogramma van deze geweldige zangeres staat Sven Hammond. Een band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee.

Maar Anouk is niet de enige die met ons dit jubileum komt vieren, donderdag avond 30 augustus zal De Jeugd van Tegenwoordig aftrappen met een gratis toegankelijk concert. Begin de maand september goed bij het Grootse meezingfeest op de eerste van de maand: Groots Hollands. Op zondag wordt de concertenreeks voor jubilerend Deventer afgesloten door Orkest van het Oosten. Ja, dat bekende symfonieorkest van onder andere het AVROTROS-programma Maestro! Voor een ieder wat wils..

Dus, koop snel je kaartjes voor Groots Hollands en/of Orkest van het Oosten.
Kaarten zijn ook te koop bij Plato, Praamstra en de VVV winkel. Extra verkooppunt voor Groots Hollands is Musicshop Disc.
VOL = VOL.

Vorig artikelFamilie Linda Olthof en zoontje Jimmy brengt digitaal eerbetoon
Volgend artikelWeerbericht vrijdag