DEVENTER – Wil je na de zinderende zomer het goede gevoel nog vasthouden? Nieuwe mensen ontmoeten? Is zingen ‘echt jouw ding’? Dagkoor Deventer gaat weer van start op 5 september met repetities op de woensdag ochtenden van 9:30-11:30u.

Samen met dirigent Karel Tadema maakt het koor, dat 40 leden telt, een eigen geluid. ‘Ons repertoire bestaat uit pop, jazz, klassiek en Nederlands- en anderstalig. De positieve energie van de groep en goede sfeer onderling zijn echt een onderdeel van wat we uitstralen’, aldus Tadema, die tevens ook de oprichter is. ‘De eerste twee repetities mag je vrijblijvend komen meezingen’.

Dagkoor Deventer bestaat sinds 2015 en oefent elke week, buiten de schoolvakanties. Regelmatig treedt het dagkoor op bij grote of kleinere gelegenheden, zoals het Open Podium, muziekkoepel op de Worp en lokale festivals.

Ben je geinteresseerd, stuur een mailtje naar Karel Tadema via leeszieluister@online.nl of bel 06-44519169. Kom gerust vrijblijvend kijken op woensdagmorgen vanaf 9.30 uur in het Muziekhuis aan de Van Calcarstraat 4 in Deventer. www.dagkoordeventer.nl

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikelSlapen in de Waag of Lebuïnuskerk door kinderen van de Huttenkamp