DEVENTER – Een overnachting in De Waag of de Lebuïnuskerk, dat wordt voor de kinderen die naar Huttenkamp de hoven gaan, werkelijkheid. Het Huttenkamp wordt al sinds 2008 georganiseerd en jaarlijks sluiten 120 kinderen hier hun zomervakantie af. Om jubilerend Deventer te eren in het kamp, is het thema dit jaar Deventer 1250. De hutten die gebouwd worden, op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus, zullen dan ook in stijl zijn van een bekend gebouw uit de stad. Ze worden gebouwd met pallets en restafval onder toeziend oog van ouders. Als het ‘gebouw’ staat, wordt deze versierd op een creatieve manier. Naast de bouw van de hut worden er in dezer dagen ook spelletjes gedaan. Op vrijdagavond zullen deze kinderen in hun hutten, nee in hun gebouwen gaan slapen.

Vorig artikelDagkoor Deventer gaat weer van start
Volgend artikelVerjaardagsconcert voor jubilerend Deventer door Orkest van het Oosten