zaterdag, 18 mei 2024

Devinco organiseert eerste G-korfbaltoernooi

DEVENTER – Op zaterdag 1 september organiseert korfbalvereniging Devinco het eerste G-korfbaltoernooi op eigen veld. Negen teams van diverse korfbalverenigingen uit Nederland zullen verdeeld over drie poules deelnemen. Het is de eerste editie van het toernooi, maar het voornemen van Devinco is om het G-korfbaltoernooi jaarlijks te laten terugkeren.

Het toernooi draait natuurlijk om het met plezier samen in beweging te zijn, maar Devinco heeft ook aandacht voor gezond leven. Zo zal er een smoothiefiets aanwezig zijn waar de deelnemer zijn eigen gezonde tussendoortje bij elkaar kan fietsen. Na afloop kan je een recept meenemen om thuis nog eens te herhalen. Ook is er ruimte voor ontspanning in de chillzone. Er liggen flyers klaar met tips ‘wat te doen bij stressvolle situaties’.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van het Fonds Gehandicaptensport en de Dirk Kuyt Foundation.

De wedstrijden vinden plaats vanaf 13.00 op Sportpark De Rielerenk. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Deelnemende teams:

KV Apeldoorn

Spirit Voorthuizen

Tempo Alphen aan de Rijn

KV Tilburg

DVO Bennekom

Devinco

Vorig artikelVrijwilligersavond Deventer Schouwburg
Volgend artikelNieuw dans fenomeen Body Bliss in Deventer
error: Content is beschermd!!!