DEVENTER – Vanaf 1 oktober kent Deventer een nieuw dans-fenomeen: Body bliss. Anne van Leeuwen (28) is Body bliss docent en Purposecoach. Ze heeft een carrière in de GGZ verruild voor haar eigen praktijk, waarmee ze als rasechte Millennial wil vernieuwen en inspireren. Ze staat zelf in vuur & vlam en wil anderen de tools geven om ook hún passie voor het leven te doen ontvlammen. Zelf heeft ze met Body bliss haar liefde voor dans gecombineerd met haar professionele kennis en ervaring als coach; lekker buiten de gebaande paden. Persoonlijke groei is voor Anne een beleving die verdieping geeft aan het leven. Ze werkt volledig vanuit haar eigen methode, waarover je op de website meer kan lezen (zie onderaan). De Body bliss lessen zijn energiek en hebben een goede balans tussen inspanning en ontspanning waardoor mensen nadien opgeladen & uitbundig naar huis gaan. Anne’s doel met de lessen is om mensen op een expressieve en enerverende wijze een gezonde relatie met het eigen lichaam te helpen ontwikkelen. Daarnaast is het goed voor de conditie en flexibiliteit (zowel lichamelijk als geestelijk!). Lessen gaan starten op maandag 1 oktober 2018 in het gebouw van wijk- en speeltuinvereniging de Driehoek: Rielerweg 110. Meer informatie is te vinden op www.zininverandering.net/body-bliss

Vorig artikelDevinco organiseert eerste G-korfbaltoernooi
Volgend artikelSallandsche GOLFSPECIAL 2.0 op 23 september