DIEPENVEEN – Afgelopen jaar hebben een aantal enthousiastelingen voor de eerste keer een frühshoppen georganiseerd op het jaarlijkse Dorpsfeest in Diepenveen. Dat bleek een schot in de roos en daarom hebben we ook dit jaar de handschoen opgepakt.

Onder begeleiding van de Langenberger Musikanten kunnen we dan genieten van een lekker broodje met braadwurst (of kaas) en luisteren naar de prachtige muziek van dit orkest. “Het personeel” staat die dag natuurlijk geheel in gepaste kleding. Wij hopen op een grote opkomst en dagen jullie dan ook uit om zoveel mogelijk in gepaste kleding aan te treden.

De muzikanten hebben al aangegeven er weer een fantastisch feest van te zullen maken. Aan ons zal het niet liggen. Komen jullie ook? Het feest begint op zondag 9 september om 11.30 u op het feestterrein.

Vorig artikelDeventer bushcrafter kent verdachte zaak-Verstappen
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Droogtejaar 768