DEVENTER – Het team van Don organiseert zondag 9 september een gigantische Vlooienmarkt op de ijsbaan van de Scheg. Op de markt staan 300 kramen gevuld met allemaal leuke 2e hands spullen. Door de grootte van de markt, komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils.  Je kunt je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. Voor de kleintjes is er in het midden van de markt een Mega Speelpool met glijbanen schommels en ga zo door. Plezier voor jong en oud! IJsbaan De Scheg, Piet van Donkplein 1

Ook deelnemen of bezoeken: Inl. www.donevents.nl of tel. 0294-237320

Vorig artikel1 jaar padel in Deventer – Open dag bij Deventer Padel
Volgend artikelGo Ahead Eagles bekert tegen fc Eindhoven op 25 september