DEVENTER – Al bijna 1 jaar lang kan er padel gespeeld worden bij Deventer Padel en dat doen al velen. Deventer padel zet de deuren open zodat nog meer sportievelingen deze unieke en spectaculaire racketsport leren kennen. Op zondag 9 september is iedereen van 11.00 tot ca. 17.00 uur welkom aan de St. Olafstraat 5b om padel te zien, beleven én mee te doen. Er wordt door de instructeurs van de Deventer Padel Academie uitleg gegeven over de sport, er zijn demonstraties en clinics voor belangstellenden.

Wil je kennis maken met padel, de snelstgroeiende sport van dit moment, kom dan zeker. Daarbij waarschuwen wij je wel: padel is verslavend !

Ben je al verslaafd, maak dan gebruik van de kortingsactie op HEAD rackets en kleding want Deventer Padel is ook nog eens officieel dealer van dat topmerk. Onder alle bezoekers worden enkele prijzen verloot, waaronder een uur gratis spelen met spelbegeleiding! Kijk voor meer het programma op de website van Deventer Padel: www.deventerpadel.nl

Vorig artikelSallandsche GOLFSPECIAL 2.0 op 23 september
Volgend artikelGigantische vlooienmarkt Deventer zondag 9 september