DEVENTER – Afgelopen maand mochten alle bewoners van locatie de Bloemendal genieten van een High tea. Dit werd hen aangeboden door Solis en Woonzorg Nederland en werd geheel verzorgd door leerlingen van Het Stormink.  De leerlingen hadden alle lekkernijen gemaakt en dat werd gewaardeerd. Bewoners van de Bloemendal kwamen massaal af op deze activiteit, met zo’n 100 deelnemers zaten de zaal en het terras vol. Het was heerlijk weer, en iedereen heeft kunnen genieten. Zo kijken we samen terug op een geslaagde middag.  Namens de bewoners en de activiteitenbegeleidsters willen we nogmaals de leerling van het Stormink voor het vele werk, dat ze hierin hebben gestoken bedanken.

Vorig artikelVier de dag van het Bier bij Bieren danscafé Persee, proef en geniet!
Volgend artikelProblemen met ventilatiesysteem de Viking