DEVENTER – Om  de Herdenkingsbijeenkomsten twee keer per jaar mogelijk te maken vraagt het bestuur om vrienden en donatie’s. Vrienden en ook jongeren worden hierbij gevraagd voor ondersteuning. Op 4 Mei en 15 augustus worden er herdenkingen gehouden.

Wij zijn voor het houden van onze herdenkingsbijeenkomsten bij ons Monument uitsluitend afhankelijk van donaties. Om de komende herdenkingen ook weer mogelijk te maken doen wij een dringend doch vriendelijk verzoek aan u ons te blijven ondersteunen .

Wilt u dat de organisatie elk jaar gewoon doorgaat met deze herdenkingen? Dan kunt u een bijdrage doen op banknummer NL 44 RABO 0131632337 t.n.v. de Stichting Indië Monument Deventer. Ook kunt u als persoon, zoals de jongeren, mee werken aan het programma. U kunt hiervoor contact nemen met de bestuursleden. Ton Keulemans mail: t.keulemans@gmail.com   Indië monument.

Vorig artikelInterieurwinkelketen CASA opent op 25 augustus de deuren in Deventer
Volgend artikelQuilts in Deventer: donderdag 6 tot en met zondag 9 september