DEVENTER – De Ulebelt viert haar jaarlijkse oogstfeest op zondag 16 september van 12:00 tot 17:00 uur met een Zeldzaam Mooi Markt met meer dan 50 verschillende deelnemers met ambachtelijke lekkernijen, lokale kunst, streekproducten en oude ambachten. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers, zoals een workshop mozaïek voor jong en oud van Sunny Art Atelier, of een workshop FoamClay van Artanko. Of ga met de sportvereniging Handboogschieten Deventer zelf boogschieten en volg een demonstratie houten handbogen maken of bekijk de demonstraties mega zeepbellen blazen door Frans van de Kamp.

De Ulebelt is hèt educatief natuur- en milieucentrum en kinderboerderij van Deventer en betrekt kinderen, jongeren en volwassenen actief bij natuur, milieu en duurzame ontwikkeling. Bij de Ulebelt kun je als kind heerlijk spelen op de natuurspeelplekken en aaien en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Als bezoeker strijk je neer op het gezellige terras, na een wandeling langs de markt en door de prachtige thematuinen.

Evenement: Zeldzaam Mooi Oogstfeest

Datum: zondag 16 september 2018

Locatie: Ulebelt Maatmansweg 3 7425 NC Deventer

Toegang: gratis

Vorig artikelFestival Old Dèventer in Worpplantsoen
Volgend artikelVondelspeculaas nieuw leven ingeblazen