DIEPENVEEN – De Ondernemersvereniging Diepenveen (OVD) viert haar 50-jarig jubileum. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Meer dan 65 ondernemers uit Diepenveen hebben zich verenigd in de OVD. Natuurlijk is de vereniging actief met ondernemersbelangen, maar ook met andere ontwikkelingen en activiteiten in Diepenveen is de OVD actief.

 Winnen doe je in Diepenveen met het Prijzenfestival

Ter ere van het 50-jarig jubileum ontvangen klanten in de periode van zaterdag 25 augustus tot en met 8 september bij de deelnemende ondernemers een gratis lot bij een bepaalde besteding.
De volgende ondernemers doen mee: Passe Partout, Turnaround, Bloemsierkunst Flierman, Albert Heijn, Proef! Wijnhandel, Hof van Salland, Welkoop, Eye-catchers, Decohome Pasman, Keurslager Harmsen, Brood- en Banketbakkerij van Rijssen, Avia Diepenveen, Expert Diepenveen, RB2-wielers, Autobedrijf Kemper, Paramedisch Centrum De Spil en Rabobank Salland.

Met deze loten zijn prachtige prijzen te winnen: Een reischeque ter waarde van € 600, een stoere Sparta Pick-Up Citybike ter waarde van € 499, een Weber Master Touch houtskool-BBQ inclusief vleespakket ter waarde van € 350 en nog veel andere prachtige prijzen.
De trekking vindt plaats op  zondag 9 september 2018 om 14.45 uur tijdens het Dorpsfeest aan de Schapenzandweg. Om de reischeque te winnen moet u daadwerkelijk aanwezig zijn bij de trekking. Wint u een van de andere prijzen, dan wordt u door de OVD geïnformeerd.

Het is nu dus extra aantrekkelijk om te winkelen in Diepenveen.

Vorig artikelAl meer dan 100.000 euro aan investeringen in horeca Deventer stadsstrand
Volgend artikelGrote namen bij opening Nationale Sportweek Deventer