DEVENTER – Op woensdag 5 september, in `Huize Ludgerus`, Karel de Grotelaan 1 te Deventer, een gezellige middag verzorgt door: De komische goochelaar Bertus Korvera. De middag begint om 14.00 uur en wordt afgesloten met een Bingo.

Bertus Korvera heeft het vak geleerd van zijn vader. Zijn vader trad ook vaak op in het buitenland. Het goochelen is hem dus met de paplepel ingegoten. Sinds 2007 treedt Bertus, bekend onder de naam goochelaar `Korvera`, op voor senioren. Bij de KBO is hij een graag geziene gast. Hij brengt verbazing, gezelligheid en humor mee.

Het leuke aan deze voorstelling is dat de mensen er iets van opsteken. Sommige trucs worden namelijk uitgelegd. Laat u verrassen door de goochelacts en geniet van een geweldige voorstelling waar de lach centraal staat. We verwachten vele leden, en belangstellenden. U komt toch ook !!

 

Vorig artikel45e Diepenveense rommelmarkt
Volgend artikelSchalkhaar dames 1 slaat nieuwe weg in