dinsdag, 28 mei 2024

Schalkhaar dames 1 slaat nieuwe weg in

SCHALKHAAR – Afgelopen jaren heeft SV Schalkhaar te maken gehad met een terugloop in leden in de seniorenteams. Hierdoor was er de laatste seizoenen maar één damesteam die stabiel presteerde in de derde klasse. De jeugdteams daarentegen namen de jaarlijks toe, waardoor er op dit moment een groep dames doorstroomt naar de seniorenteams. Komend seizoen zal Handbal SV Schalkhaar twee dames teams hebben en hierdoor is het mogelijk te selecteren.

Coach en trainer van dames 1, John Holleboom, heeft samen met de technische commissie deze selectie gedaan en een plan opgesteld voor komend seizoen. Dames 1 zal komend seizoen uitkomen in de tweede klasse en daardoor meedoen in de wedstrijdsport competitie. Deze stap past binnen de ambitie van de vereniging om in elke leeftijdscategorie minimaal één team op prestatief niveau te laten spelen.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan, er wordt volop getraind en in september zullen er meerdere oefenwedstrijden worden gespeeld. Daarnaast staat er half september een trainingsweekend op het programma, waarbij dames 1 en 2 samen een weekend weg gaan om te trainen, te werken aan de teambuilding en een oefenwedstrijd spelen. In het laatste weekend van september start de competitie. Dames 1 speelt op zondag 7 oktober om 11.10 uur haar eerste thuiswedstrijd tegen Pacelli in Sporthal Schalkhaar.

Vorig artikelKBO – afd. Deventer organiseert
Volgend artikel“Lamme van Dieseplein en de Pontsteeg sluiten de zomer af met een markt op zaterdag 1 september”.
error: Content is beschermd!!!