DEVENTER – Op zaterdag 15 september start weer de jaarlijkse loopcursus bij atletiekvereniging AV Daventria 1906. Deze cursus is voor beginners, alsmede voor lopers die zich wat verder willen ontwikkelen.

Onze loopcurus onderscheidt zich door de gezellige ontspannen sfeer, het specifiek ontwikkelde programma met veel aandacht voor ondersteunende oefeningen en loopscholing om je lichaam voor te bereiden op, en gemakkelijk hardlopen te ondersteunen. Tevens is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat al jaren en is erg succesvol, velen zijn je reeds voorgegaan.

In de cursus train je in een groep onder begeleiding van een trainer gedurende 12 lessen op de zaterdagochtend om 10.30 uur op onze atletiekbaan op sportpark Keizerslanden. Daarnaast krijg je wekelijks een hardloopschema mee om thuis te oefenen.

Of het jouw doel is om je conditie te verbeteren of een gezondere levenstijl: je streeft met elkaar naar het behalen van 30 minuten hardlopen aan het eind van de cursus en dat bindt!

De kosten voor deze loopcursus bedraagt € 70,- Daarbij zit tevens een gratis startnummer voor de 5 km Brinkloop op zondag 30 december 2018. Alsmede een kop koffie of thee na afloop van iedere training in onze kantine.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: rac@avdaventria.nl

Maar wacht niet te lang, vol=vol!

Vorig artikelGroots Deventer 28 Korenfestival, 1250 jaar Deventer in lied samengevat
Volgend artikelOpen dag Gered Gereedschap Deventer op zaterdag 15 september