vrijdag, 24 mei 2024
FOTO: Pieter Leeflang

Mega bijbel op Deventer boekenmarkt

DEVENTER – In een metershoge megabijbel konden bezoekers van de Deventer Boekenmarkt afgelopen zaterdag de Bijbel ‘beleven’. Deze enorme bijbel hoort bij de manifestatie ‘Boek der Boeken’ van het Nederlands Bijbelgenootschap en de Protestantse Kerk Deventer.

Bij de viering in de Lebuinuskerk werd onder meer aandacht geschonken aan het jubileumjaar 2018. Na de viering was de Bijbel te ervaren in een vier meter hoge Bijbel Dichtbij. Wie deze Bijbel binnenwandelde, kon via een audiotour van enkele minuten kennismaken met het bijzondere boek de Bijbel.

Vorig artikelVeteranen Deventer en café De Heeren organiseren een Veterans After Party op 15 september
Volgend artikelRaad van State veegt bezwaren tegen aanleg parkeerterrein De Worp van tafel
error: Content is beschermd!!!