DEVENTER – Sinds afgelopen donderdag kun op winkelcentrum Borgele heerlijke pizza’s eten. Heel veel pizza natuurlijk, maar er is meer. Zo kun je op het terras ook terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of (schep)ijs of je buik trakteren met döner of eigengemaakte lahmacun. De zaak wordt gerund door het Deventer stel Gokcen en haar man. Het pand stond sinds de oplevering van het winkelcentrum leeg. Het werd casco opgeleverd en is in tien weken tijd omgetoverd tot een pizzeria.  Je kunt vooralsnog het eten afhalen in de zaak, maar we bezig om het ook te gaan bezorgen, aldus de eigenaar. Onze redacteur mocht een slice pizza proeven, en deze was heerlijk. Tot en met 26 augustus heeft Mr. Pizza een openingsactie.

Vorig artikel(H)app je nieuws naar het Deventer Nieuws
Volgend artikelDuizend bezoekers bij expositie DE MAN