vrijdag, 24 mei 2024
FOTO: Drtv

SV Schalkhaar wint ABC Badkamers toernooi

SCHALKHAAR – Afgelopen twee weekenden vond het ABC Badkamers toernooi plaats op Sportpark De Horsterhoek in Schalkhaar. Vier teams namen deel aan het toernooi ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, waaronder gastheer SV Schalkhaar zelf.

De halve finales vonden plaats op zondag 19 augustus en gingen tussen SV Schalkhaar en SV Epe, de andere wedstrijd ging tussen SC Overwetering en Witkampers. SC Overwetering en SV Schalkhaar wisten beide te winnen en gingen door naar de finale op zaterdag 25 augustus. SV Epe en Witkampers speelden voor de derde plaats, die uiteindelijk gewonnen werd door SV Epe. Mattis Jansen en Paul Toetert schoten SV Schalkhaar langs SC Overwetering nadat de club uit Olst de score had geopend. Dit betekent dat SC Schalkhaar haar eigen toernooi wist te winnen en zodoende klaar lijkt te zijn voor het nieuwe seizoen in de tweede klasse.

Vorig artikelWeerbericht maandag
Volgend artikelZin om te zingen? Kleinschalig koor Perpetuum Mobile verwelkomt nieuwe leden!
error: Content is beschermd!!!