COLMSCHATE – “Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk,” aldus Ludwig von Beethoven. En zingen met passie is precies wat de leden van het kleinschalige Deventerse koor Perpetuum Mobile bindt. Onder de bezielende leiding van dirigent Jurgen Houwers oefent dit 17 leden tellende gemengd koor, iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur hun repertoire. Wat grotendeels bestaat uit de bekendere popklassiekers, aangevuld met invloeden uit folk, musical en de klassieke hoek. Bij Perpetuum M0bile staat plezier in het zingen in een ongedwongen sfeer voorop.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig een avond proef zingen. Vanaf woensdag 5 september vind je ons van 20.00 tot 21.30 uur in Basisschool De Schakel aan de Zwaluwenburg 8 in Deventer. Kom naar onze inloopavonden of meld je aan via onze secretaris Hans Elfring: hanselfring@kpnmail.

Vorig artikelSV Schalkhaar wint ABC Badkamers toernooi
Volgend artikelStichting Leergeld klaar voor nieuw seizoen